X
تبلیغات
رایتل
 
عکسهای دخترانه
قشنگترین عکسها برای دختران
 
 
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
جمعه 16 اردیبهشت‌ماه سال 1390 :: 04:57 ب.ظ ::  نویسنده : ارغوان

پاته جگر مرغابی سرخ شده  با میوه شیرین

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین
 

طرز تهیه:

تکه های پاته جگر را بصورت باریکه های 5/0 سانتی متری برش دهید. سپس به آنها نمک و فلفل اضافه کرده و آنها را در یخچال نگهداری کنید. سیب، آلو بخارا و خرما را بصورت تکه های کوچک برش دهید. آنها را بمدت 15 دقیقه در 20 گرم کره و 1/0 لیتر آب بپزید. حال بادام ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد پخته شده خنک شود. روی 6 ورق خمیر کره بمالید، میوه ها روی آنها پخش کرده و ورق ها را بصورت رول در آورید. هر دو انتهای رول ها را پیچ دهید و آنها را با یک خلال دندان محکم کنید. میوه های  را در یک جای خنک نگهداری کنید. حال فر را تا دمای 180 درجه گرم کنید. میوه ها روی یک کاغذ روغنی قرار داده و آنها را بمدت 10 دقیقه در داخل فر قرار دهید. در همین حال، هر دو طرف برش های پاته جگر را بمدت 2 دقیقه سرخ کنید. سپس به کمک کاغذ جاذب روغن آنها را بگیرید. حال برش ها را در داخل بشقاب چیده و به مقدار لازم به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. غذا را با میوه های شیرین آماده شده سرو کنید!

 

خوراک ماهی داغ با کدو تنبل و نان ادویه دار

خوراک ماهی داغ با کدو تنبل ونان ادویه دار
 

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا دمای 180 درجه گرم کنید. کدو تنبل را پوست بکنید و آنرا قطعه قطعه کنید. پیازها را پوست کنده و آنها را بصورت باریک برش بزنید. کدو تنبل و پیازها را داخل یک ظرف گراتین قرار داده و 1/0 لیتر آب به آن اضافه کنید. سپس نمک و فلفل هم به آن اضافه کرده و آنرا بمدت 30 دقیقه در داخل اجاق قرار دهید. در خلال این مرحله پخت آب باید بخار شود. برای کسب اطمینان از پخته شدن صحیح از نوک یک چاقو استفاده کنید. کمی پوست پرتقال رنده کنید. آرد، کره، نان ادویه دار و خلال پرتقال را خوب ورز داده و با هم مخلوط کنید. کدو تنبل را با فیله های ماهی بپوشانید. مخلوط ادویه را نیز به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا برای 20 دقیقه دیگر بپزد.

 

گراتین بادمجان و لیمو


گراتین بادنجان و لیمو
 

مراحل تهیه:

ابتدا فر را تا دمای 240 درجه گرم کنید. بادمجان ها را شسته و آنها را در فویل بپیچید. آنها را در اجاق گذاشته و بمدت 1 ساعت بپزید. در همین حین مقداری از پوست لیمو را رنده کنید. ریحان ها را شسته، خشک کرده و خرد کنید. پیازها را پوست کنده و خرد کنید. آنها را در کمی روغن زیتون سرخ کنید تا نرم شوند. بادمجان ها را از فر بیرون آورده، آنها را از وسط برش داده و گوشت آنها را با یک قاشق خارج کنید. حال دارچین، سیر، خلال لیمو، ریحان، پیازها و یک قاشق بزرگ غذاخوری روغن زیتون را به بادمجان ها اضافه کنید. به اندازه مورد دلخواه خود نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و آنرا هم بزنید. فر را در حالت تنظیمات گریل گرم کنید. پوره بادمجان را در ظرف های کوچک پخش کنید. در نهایت پنیر پارمزان را روی پوره ها ریخته و آنها را برای چند دقیقه گریل کنید.   

 

قطار خوشمزه



نظر بدهید
قطار خوشمزه
 

طرز تهیه:

برای ساختن لکوموتیو، دو برش 8 و 4 سانتی متری خیار را تهیه کنید. آنها را خلال دندان های چوبی یا سیخ های کوچک به هم وصل کنید. برای ساختن چرخ ها، هویج خام و خیار شورها را برش داده و آنها به کمک خلال دندان های چوبی به هر دو طرف لکوموتیو وصل کنید. برای ساختن دودکش از یک برش هویج استفاده کنید.

برای ساختن واگن ها، برش های 3 سانتی متری از خیار را تهیه کرده و با قاشق کمی از داخل آنها را خالی کنید تا بتوانید گوجه فرنگی های کوچک و میگوها و یا تکه های کوچک نان را به کمک سیخ های کوچک در داخل شکاف خیارها قرار دهید. برای چرخ ها به همان روش لوکوموتیو عمل کنید. از خلال دندان ها برای وصل کردن واگن ها به هم استفاده کنید.



بنر بهترین وبلاگ عکس و بهترین دوست من
http://www.irupload.ir/images/rohlv94trcr8uf0b5yp.gif
Flash banner maker online
آمار وبلاگ
تصویر روز
تقویم و ساعت


اوقات شرعی

بازی آنلاین

دریافت کد بازی آنلاین تصادفی

آپلود تصاویر
چت آنلاین
چت روم
رتبه سنج گوگل
تمرین لغات انگلیسی

حدیث
سخنان جالب
 
 
 
قالب وبلاگ
]

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس